Zwembad onderhoud

Het sanitaire team bestaat uit gediplomeerde technici en alle personen die betrokken zijn bij het zwembadwatersysteem werken samen. Er wordt regelmatig, meestal maandelijks, een reeks inspecties uitgevoerd, waarbij het zwembadwater wordt schoongemaakt.

Iets niet op zijn plaats kan de gezondheid in gevaar brengen. Kikkerbakken zijn tegenwoordig een rage en bevinden zich in alle extra zwembaden. Veel zwemmers zijn afkerig van kikkers en gaan op zoek naar manieren om het water te omzeilen. Men gaat ervan uit dat hun water wordt doorgespoeld om de kikkervisjes weg te spoelen, maar prohetics zijn essentieel om te reinigen. Water dat op deze manier wordt verwijderd vereist een sterilisatiebehandeling zodat dit water kan worden gedesinfecteerd en geschikt is om voor gebruik te worden vrijgegeven.

Voor alle zwemmers biedt onze onderhoudsdienst voor zwembaden een periodiek onderhoudsschema aan. Het onderhoud bestaat uit een regelmatige controle aan het einde van het jaar, evenals een interne reiniging en desinfectie van de zwembadzones.

Speciale risico’s bestaan; de topaanbieders van zwembadbouwdiensten van onze concurrenten hebben dat in hun onderhoudsschema’s verwerkt. Ontmoet ons bij uw volgende zwembad en wij zullen een probleemloos schoonmaakschema voor u en uw gezin opstellen.

Zorg ervoor dat u een gekwalificeerd zwembad hoveniersbedrijf dat een werkruimte die wenselijk is om het zwembad te gebruiken heeft.

De afvoer van zwembaden mag nooit in het riool terechtkomen. Dit is een brandgevaar.

Zorg ervoor dat uw zwembad kan worden gereinigd door een erkend zwembadbedrijf de afvoerafdekkingen te laten installeren.

Wanneer u een zwembad installeert, voer dan het jaarlijks routine-onderzoek uit. Veel zwembaden worden gereguleerd door de staat Californiƫ en de California Board of Education. Veel staten hebben regels en voorschriften voor de bouw van zwembaden.

Restaurants die zwembaden verhuren betalen doorgaans minder voor onderhoud en instandhouding dan professionele zwembadonderhoudsbedrijven, maar het is toch beter om een beroep te doen op een commercieel onderhoudsbedrijf.