tuin architect

Tuinarchitect Amersfoort  zijn vergt hard werken, doorzettingsvermogen, toewijding en veel talent. Het is een serieuze zaak die soms stressvol kan zijn. Ik ving een glimp op van mijn toekomst in de architectuur door op 12-jarige leeftijd verliefd te worden op een architectuurwinkel. Dit was de eerste keer dat ik in aanraking kwam met designermerken en het plezier dat ik daaraan beleefde was elektrisch. Het waren deze merken die me hielpen stijlen en trends te begrijpen en waarom bepaalde merken idealer waren dan andere. Dit inzicht heeft me door de jaren heen goed van pas gekomen en ik heb de reputatie verworven een “goede” architect te zijn.

Een architect is ook achter de schermen betrokken bij modeshows en evenementen in Singapore. Zo werd de modeshow van Singapore in 2010 georganiseerd door de MIGA (ometers International Group), die op haar beurt de deelname aan de show promootte door architectenbureau Asian Century Limited (ACNL). ACNL is de partner voor deze show en is verantwoordelijk voor het geven van de data en de locaties voor de verschillende ontwerpers om hun werk te laten zien. ACNL heeft een wereldwijd netwerk van ontwerpers die hun edele metalen bijdragen voor de projecten over de hele wereld.

Je zou er versteld van staan hoeveel gedrevenheid er nodig is om een goede architect te bouwen. Ik kreeg altijd duidelijke, specifieke aanwijzingen van ontwerpers wanneer ik aan een bepaald ontwerp wilde werken. Het was niet zo dat ik niet wist wat ik deed, maar omdat ik wist dat ik het in één keer goed moest doen, kon ik me niet laten opjagen. Dit vereiste dat ik me op elke taak naar mijn beste vermogen concentreerde en ervoor zorgde dat het precies zo zou uitpakken als bedoeld. Zoals je je kunt voorstellen, vergde dit veel stress van me toen ik opgroeide.

Toen ik 16 was, kwam ik in de wereld van de architectuur terecht door in de bouwwereld te gaan werken. Mijn drijfveer was de wens om veel geld te verdienen en ondertussen van het leven te genieten. Ik heb een opwindende tijd gehad en de steun van mijn team en vrienden heeft me nooit in de steek gelaten. Hun vertrouwen in mij wankelde nooit en toen ik hen vertelde dat ik de tweede etappe van de race niet kon halen, hebben ze me nooit in de steek gelaten. Deze ervaring heeft me enorm geholpen en hoezeer ik er toen ook van genoten mag hebben, ik geloof dat ze me meer gevormd heeft dan enige andere latere ervaring voor de rest van mijn carrière.

Als architect ben je toegewijd aan het creatieve proces en put je uit je ervaring om oplossingen voor veiligheids- en bouwvraagstukken te introduceren en te ontwikkelen.

Een van de dingen die architecten doen, is voortdurend bijleren en het proces van hun beroep opnieuw uitvinden. Zij moeten innovatief zijn met hun vaardigheden en frisse ideeën naar het bedrijf brengen die de eisen van de klant zullen verbeteren. Creatief en onconventionistisch zijn in de manier waarop zij hun projecten benaderen kan een van de meest aantrekkelijke eigenschappen zijn die je kunt hebben als je architect wilt worden. Hotenders zijn goede voorbeelden van architecten die niet verteld hoeven te worden wat ze moeten doen. Zij voelen zich op hun gemak met de open weg en kunnen zelf tot een ontwerp komen.

Al degenen die thans architectuur studeren, zullen behoefte hebben aan diensten die hen helpen bij het plannen van openingen en tentoonstellingen volgens de specificaties van hun cliënt. Zij zullen zich ook bezig moeten houden met marketing en verkoop door brochures en marketingmateriaal uit te delen. Zij zullen moeten weten hoe te onderhandelen Is er een budget, is er een vaste prijs? Vergeet niet dat de klant zal hebben gevels van ontwerpers en architecten die kunnen worden geweldig in sommige aspecten, maar niet zo goed als alle ontwerp is op hetzelfde moment.

Architect worden is meer dan een carrière, het is een manier van denken en leren om de wereld waarin we vandaag leven voortdurend opnieuw uit te vinden. Begin dus vandaag nog en verruim de horizon van je geest en je zult verbaasd zijn waar de visie verschijnt.

Voor een meer concurrerende en recessiebestendige versie van wat we zojuist hebben besproken, artistiek Geschreven door Callie Menzey. Klik op de link:http://www.inmanentition.co.ukFor een gepersonaliseerde versie van hetzelfde artikel, Artistiek Geschreven door Callie Menzey. Klik op de link:http://www.inmanentition.co.uk