Led strips

 

Veelzijdigheid is de essentie van LED strips. U kunt de strips op zowat elk oppervlak bevestigen als u dubbelzijdige kleefband gebruikt. De acryl oppervlakken van de LED strips zijn bestand tegen zoute lucht en water en de LED verlichting strips zijn behoorlijk waterdicht.

Het gebruik van de LED stripverlichting is ook heel eenvoudig, er is niet veel bedrading voor nodig en ze kunnen op de gewenste lengte en breedte worden geknipt. U kunt ze ook gebruiken als een stralend accent in het landschap en u hebt geen dure armaturen nodig.

Er zijn twee hoofdtypen LED-strips, het eerste is star en het tweede is flexibel. Het stijve type wordt rechtstreeks op het oppervlak geïnstalleerd, dit wordt aanbevolen voor oppervlakken die minder dan ideaal zijn voor installatie. Ze worden geleverd in strips met een plakband geïnstalleerd op beide zijden. Met plakband aan beide zijden kunt u ze gewoon met elkaar verbinden door een gemakkelijk te begrijpen tape. De flexibele stripverlichting kan gemakkelijk worden geïnstalleerd met behulp van dubbelzijdige kleefband. Ze kunnen op lengte worden geknipt met een schaar of een ijzerzaag.

Behalve voor huishoudelijk gebruik wordt de LED stripverlichting ook veel gebruikt in bedrijfsinrichtingen zoals hotels, luchthavens en andere plaatsen waar op grote schaal verlichting moet worden geïnstalleerd. De LED stripverlichting kan ook worden geïnstalleerd op parkeerplaatsen. Bedrijfsgebouwen en winkels gebruiken ze om een langdurige verlichting te bieden op parkeerplaatsen buiten, stopplaatsen, patio’s en paden.

Aangezien de energieprijzen de pan uit rijzen, kunt u het best investeren in LED-stripverlichtingssystemen op zonne-energie. De belangrijkste voordelen van het gebruik van dit type verlichting zijn dat ze in de eerste plaats, eenmaal geïnstalleerd, zeer lage onderhoudskosten vereisen, slechts een uur toegang, gevolgd door een dag van afstelling is alles wat nodig is. Het belangrijkste aspect dat uw kosten verhoogt, is dat de Ledlampen een klein percentage van de energie verbruiken die gloeilampen verbruiken. Bovendien is een ander belangrijk voordeel van het gebruik van LED-stripverlichting op zonne-energie dat de Ledlampen milieuvriendelijk zijn.

Als u deskundigen op het gebied van elektrische diensten hebt, aarzel dan niet om hen om meer informatie te vragen over LED stripverlichting en hoe het u kan helpen bij het verminderen van uw stroomverbruik. Met Ledverlichting geïnstalleerd in uw kantoor, kunt u er zeker van zijn dat uw organisatie sterk zal profiteren als gevolg van iedereen in staat is om te besparen op stand-by energie en het installeren van Ledverlichting is een geweldige manier om energie te besparen. Bovendien, dragen bij aan ze milieu dat door het gebruik van minder macht die, is afgeleid van schadelijke gassen plus het feit, is dat je ook het houden van uit hun weg in het helpen om vervuiling te verminderen.

Veiligheid wordt niet licht opgevat wanneer we het hebben over de LED stripverlichting, want ook al zijn ze ontworpen om schok- of stootvast te zijn, er is altijd een zeker gevaar voor.