kiezen van voeding - buffetkasten stockfoto's en -beelden

industrieel meubilair is niet langer beperkt tot saaie fabrieksmeubels, maar is het aromatische middelpunt geworden in huizen over de hele wereld. Tuinen en terrassen worden aangekleed met mooie en uniek ontworpen industriële meubels.

Sommige ontwerpers en architecten richten zich momenteel op het 'shabby chic'-concept bij het inrichten van huizen en kantoren met industrieel meubilair. Deze stijl van inrichting met een nostalgische en BRboy-gebruikers worden vaak geplaatst in huizen, in zwembaden, op banken en rond huurkrukken. Dit meubilair, dat vaak een coole styling combineert met moeiteloze elegantie, kan een echt eclectische uitstraling geven aan een woonruimte.

Een paar grote stukken in de vorm van een bank, poef of fauteuil passen bij dit soort ontwerp, terwijl ze een kamer niet helemaal overweldigen. Het zitgedeelte van een woning is vaak gecentreerd rond een ontbijt-/keukentafel en Verlichting met dimmers maakt het geheel af. Over het algemeen wordt de stof- en kleurkeuze gemaakt om bij het industriële meubilair te passen, waardoor de kamer opgaat in de industriële stijl door een of alle verschillende afwerkingen zoals verf, beitsen en lakken te verbergen. Het verkennen van de industriële meubels met kaarsen van meer watt en experimenteren met glow in the dark stoffen zijn soms de moeite waard als je op zoek bent naar het juiste thema.

Ons assortiment industriële meubels van Solar Living is geschikt voor bijna alle stijlen van huis en bedrijf. Hoewel de look vaak erg gestructureerd en no-nonsense is, hoeft industrieel ook niet rigide te zijn als de stijl zacht is en er veel andere stoffen doorheen worden gebruikt.

De hoog-Ottomaanse stijl van meubelen staat op spreekafstand van de eigentijdse uitstraling. De reinigingslijnen zijn verfijnd, samen met zorgvuldig gebruik van stof en kleur, waardoor het een prachtige aanvulling is op zeer smalle ruimtes. Deze meubelstijl is met de hand gemaakt en zorgvuldig vervaardigd en bevat geen volledig ingerichte meubelen. Het is een uitzondering op de geometrische vorm en de harde, hoekige uitstraling. Kabels en snoeren zijn gekozen om te passen bij het minimalistische en praktische gevoel van het meubilair. De stof kan worden gedessineerd met linnen en bedrukt met strepen om een ​​groot gedurfd statement te maken. De meubelstijl Aluminium Furniture, gebaseerd op de Europese designstijl, biedt een unieke alternatieve afwerking voor traditionele meubels. Het assortiment is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en afwerkingen, zoals licht leer, mesh suède, beuken, eiken of walnoot.

Onze selectie industriële meubelen is gemaakt van de beste kwaliteit houtproducten. We zijn er trots op dat deze producten zijn gemaakt van de beste materialen op de markt die over de hele wereld worden verkocht. Onze meubelstijlen zijn gemaakt van het beste massief hardhout en fineer dat overal verkrijgbaar is. Allemaal massief houten kozijnen met stevige ruggen. Achterpanelen verkrijgbaar in verschillende stoffen.

De afwerkingen van onze producten zijn uniek voor elk project en uw keuze van afwerking heeft invloed op de algehele look en feel van de ruimte waarin het meubilair wordt geplaatst. Het gebruikte glas is gehard veiligheidsglas dat de lichtste glasvezels bevat.

Due to the nature of our standalone furniture ranges, we do not have any products that can be delivered directly to our customers. We have to source directly all of the materials for your projects through trained and experienced sustainable resources. These resources have worked hard to improve our products to achieve the desired standard of excellence. There may be times when we do need to order construction materials so please do not hesitate to ask your retailer for more information.

All our products are crafted from hand picked timber suppliers throughout the world on our remote plantations, using traditional traditional methods of timber management. These suppliers have their own specialized culture of wood working.

Our ranges of furniture are all made to measure, and created using modern machinery with none of our processes of the past. All cabinetry is painted in a modern process, using environmentally friendly stains, which address the patina process which naturally occur when the wood liberally dries out after being sucked dry. Some of these stains are fast drying, while others take longer, so only those who prefer them, should apply them. All are easily cleaned, and, when returned to our factory, they are stored in humidity controlled conditions and then thoroughly dried. All our timber products have a twenty five year warranty and have been tested to the highest industry specifications.

Nadat je al deze opties hebt bekeken en ze naar tevredenheid hebt uitgehard, zullen je nieuwe meubels bij je thuis aankomen en een trotse mede-pionier worden. Avenimmer beschermd en goed onderhouden, zal u vele jaren plezier bezorgen.

Deze garantiedekkingen voor onze producten zijn beschikbaar in het Engels executive, standard layout en executive.

Met een selectie van houtsoorten zoals eucalyptus, soja, mensafschrikmiddel enz., kunnen we de maling mengen en deze glad afwerken als voor de meest elegante producten op de markt.