Vloer schuren Amsterdam

 

Gebruik voor het beste resultaat altijd een vloerschuurmachine en geen handschuurmachine.

Voordat u begint, moet u het volgende bij de hand hebben: schuurpapier, staalwol, ontglanzer met korrel 150 en korrel 3000, terpentine, granaat of citroensap, blauwe ontglanzer. U hebt ook een meubelspotje nodig om druppels op te drogen, een nat- en droogzuiger met een snoer van 20 meter, oude katoenen sokken, een veiligheidsbril, een stofmasker en een stoffiltermasker.

Materialen:

Sta erop dat u de beste materialen krijgt die u kunt kopen, als dit niet mogelijk is, zoek dan goedkopere materialen, maar zorg ervoor dat ze van goede kwaliteit zijn.

Vloeren: beschik over de tafelzaag voor het schaven van de vloer, een cirkelzaag en een excentrische schuurmachine, bij voorkeur met een grove of zeer fijnpolige houtsoort. De randen kunnen worden geschuurd met schuurpapier korrel 1000.

Voor een kleine ruimte gebruikt u een lange tafel van 4 voet hoog om planken op lengte te zagen en vervolgens ook hoeken te snijden met behulp van een oude indianenbeitel

Schuur de vloer met een voldoende dikke olie tot stof. Vervolgens een kwart van uw houten vloer vochtig dompelen en vervolgens oli├źn.

Begin vanuit een hoek en werk dan in verticale rijen en ga dan verder in verspringende patronen.

Als de vloer een parket is, denk er dan aan de planken verticaal te schuren, zoals te zien is op de foto.

Een cirkelzaag met een afschuining van 30 tot 60 graden aan de voorkant zal goed werk leveren.

Een electrische schuurmachine is een must.

ontdaan van Vaak schoeisel op conventionele wijze U kunt een afgezaagde bankschroef gebruiken om een schone vloer vlak te houden. Als u klaar bent met uw werk, sprayt u uw met een vloerconditioner. Als u geen ronde tap hebt, hebben wij een ruim assortiment bevestigingsmiddelen voor houten toepassingen.

Verzamel verschillende kiezels, steentjes en steentjes van je schetsen en gebruik vuursteen om langs de randen te wrijven.

OPMERKING: Een soort vuursteen zou u kunnen helpen bij zaagsneden van 22×24 inch Een handzaag met ronde kop of een plamuurmes zouden uitstekend werk moeten leveren.

Lees meer:

Houten vloer schuren

Vloer schuren Eindhoven