energie coach

Energiecoach  is een dok in de vorm van een beroep dat wordt geraadpleegd door mensen die hulp nodig hebben in manieren, in uiterlijk en in gedrag. Mensen die willen omgaan met en een beroep willen doen op het advies en de begeleiding van een coach of een psychiater kunnen dat doen. Maar het is geen hobby of spelletje.

Een ‘communicatiedeskundige’ hoeft geen speciale kwalificaties te hebben of zelfs maar een opleiding. Goede communicatieve vaardigheden en zelfvertrouwen groeien bovendien in het vertrouwen van de persoon die communiceert. Persoonlijke coaching richt zich op vragen, niet op antwoorden; op gevoelens en emoties in plaats van op logica. Er is niets mis mee om een ouder of grootouder om advies te vragen. Het gaat erom te delen en je open te stellen en communicatie te laten stromen en gesloten gedachten te stoppen. verdediging is niet het antwoord; als gevraagd wordt “waarom denk je dat dat zo is?” Probeer niet defensief of negatief te zijn. Wees open en eerlijk door uit te leggen waarom je een coach nodig hebt en wat hij voor je kan doen. Wees beschikbaar wanneer er een beroep wordt gedaan op een coach en neem het initiatief om het de moeite waard te maken. Luister goed naar het advies dat een coach geeft en reflecteer altijd op het gesprek en neem nota van wat er aan goeds uit de ervaring is voortgekomen.

Als je carrière wilt maken als coach, moet je je bewust zijn van de eisen en beperkingen die worden gesteld aan professionals die coachen als beroep willen uitoefenen. Technische vaardigheden zijn belangrijk, maar een coach moet ook empathie hebben. Coaching is een waardevolle ervaring voor iedereen die het ontvangt. Een coach biedt zijn cliënten diensten aan om hen te helpen zichzelf te verbeteren op het gebied van kennis, besluitvorming en bewustwording van zaken of problemen waarmee zij geconfronteerd worden of die zij over het hoofd hebben gezien. Effectieve communicatie is een must voor een goede coach en daarom zijn effectieve luistervaardigheden essentieel. Een goede coach stelt de behoeften van mensen voorop en er ontstaat een natuurlijke empathische band tussen cliënt en coach.

Een carrière in coaching kan worden gestart met een eenvoudige functie als Organisatie wordt georganiseerd, dit vereist de actieve coördinatie van Cliënten en Coaches. Er zijn natuurlijke organisatorische vaardigheden die een individu of een groep helpen administratieve taken gemakkelijker uit te voeren. Organisatie is altijd een primaire focus van coaching omdat het mensen in staat stelt gefocust te blijven, op hun taak te blijven en effectief te werken ondanks obstakels of stress. De moeilijkste doelen in de wereld zullen worden bereikt door effectief samen te werken met de mensen die altijd het dichtst bij ons staan.

Werken met mensen in hetzelfde interessegebied zorgt ervoor dat de persoon emotioneel betrokken raakt bij de taak en de mijlpaal van hun dagelijkse taken. Het proces om organisatie in ons leven te krijgen is een ontmoedigende taak; maar de prijs is de inspanning waard, want wanneer we veranderingen doorzetten en krijgen wat we willen – onbevredigd en gefrustreerd zijn we niet meer.

Coaching is een proces van het helpen van anderen om zelf georganiseerd te worden. Het helpt hen met de vaardigheden om hun tijd te beheren Beter nog, het leert mensen effectief en efficiënt te zijn in het gebruik van tijd. Er is altijd een tijd om te evalueren en een andere tijd om te handelen. Coaching elimineert de noodzaak om de frustratie of de woede te uiten die zo vaak menselijke interacties kleuren.

Vaak wordt de toestemming om een coach in te schakelen pas gegeven nadat iemand door een stressvol proces is gegaan en zich op andere bronnen kan afreageren. Het overwinnen van de barrières is het doel. Het is coaching dat mensen helpt hun waarden te ontdekken die als basis dienen voor het opbouwen van eigenwaarde, vertrouwen en zelf-locatie. Het is coaching die mensen in staat stelt verbintenissen aan te gaan en zich daaraan te houden. Het is coaching dat mensen leert te weten wanneer ze moeten handelen en wanneer ze bij hen moeten gaan zitten en hen laten weten waar het op aankomt.

Ik zou nooit meer terug willen naar de tijd waarin iemand vers van de middelbare school of de universiteit bij een bedrijf kwam werken en tegen de tijd dat hij de organisatie verliet van verantwoordelijkheid was ontdaan. Het lijdt geen twijfel dat te veel getalenteerde mensen verloren zijn gegaan omdat organisaties in het begin niet het soort mensen aanmoedigen en ontwikkelen dat zij moeten zijn om te slagen. Het soort mensen dat Amerika en het grootste deel van de wereld nodig heeft.

Coaching is een natuurlijk alternatief voor de bedrijfscultuur van controle nemen en mensen ontwikkelen tot binnen een organisatie. Coaching creëert loyaliteit, inspireert betrokkenheid en stelt mensen in staat om uitgedaagd te worden tot hun vermogen om op hun hoogste niveau te presteren. Het is coaching dat mensen in staat stelt vertrouwen te hebben in hun besluitvormingsproces.

Ik heb vaak gezegd dat ik in de reclame had kunnen blijven als ik een betere manager was geweest. En er is een beetje waarheid in. Sommige van mijn beste beslissingen als een reclame bedrijf executive werden gemaakt toen ik een sales manager. De reden dat ik in staat was om zo veel vertrouwen te ontwikkelen met mijn productie sales staff en verdien 13% omzet bulk maand na maand is te wijten aan de sterke relatie die ik met hen ontwikkeld.