Live paint

 

is een nieuwe, opwindende manier om herinneringen op een bijzondere manier te creëren. Het verschil van een Live schilderij met een herinnering is dat het Live schilderij de kijker meeneemt naar een bijzondere gebeurtenis. Deze herinnering kun je op een aantal manieren creëren. Met behulp van een goede suggestie kan de SCHRIJVER een persoonlijke boodschap op haar Live painting schrijven, en deze vervolgens aan haar doorgeven!

o Het verleden

o Het heden

o De toekomst

o Een Non-Profit

Persoonlijke schilderijen zoals avant-garde poëzie, art nouveau, pop art, moderne kunst enz. kunnen ook worden gemaakt. Het is de taak van de SCHRIJVER om de boodschappen die zij op haar Live paintings wil achterlaten te memoriseren. Vaak kunnen ideeën eenvoudig worden uitgedrukt door ze hardop voor te dragen.

o Het verleden

“Ik zie dat de tijd voorbij is gegaan…”

“Ik heb uren in de rij gestaan…”

“Ik verlang naar de sensatie van avontuur. Neem me mee terug naar toen…”

“Wanneer was de laatste keer dat ik reikhalzend wachtte op de nieuwe McDonald’s promotie?”

“Ik verlang ernaar een levensveranderende beslissing te nemen – Geef me een kans!”

“Ik zie nu goed – Wat is mijn limiet?”

“Hoe meet ik succes? – Wie zegt dat je succes meet?”

“Ik hou ervan om bezig te blijven – Wie zegt dat je alleen maar droomt om het leven van het feest te zijn?”

“Maak plaats voor de T.V.”

“Ik hoorde stemmen van de televisie die me naar beneden riepen voor de job van vandaag…”

“Ik kan de gedachte niet verdragen om een product te promoten datodies is!”

o Het heden

Voor velen is pensioen het einde van de weg. We zijn van plan het lang genoeg vol te houden om de rangorde van ons vroegere zelf te bereiken. In onze geest willen we ons weer jong voelen, zoals het vroeger was. Hoe bereiken we deze overgang? We beginnen met het nemen van de essentie van wie we zijn, de essentie die ons bestaan op dit fysieke, psychologische vlak (aarde) verklaart. De aarde (het universum waarin wij leven) is zowel een macro- als een microkosmos. Deze tweedimensionale menselijke wezens zijn eenvoudigweg de som van alle energetische energievelden die samen het grotere geheel vormen. Denk aan twee grote krachten die de ruggengraat van deze planeet vormen, nl. voedsel en vuur. Deze twee krachten genereren grote creatieve energie die de levende, ademende baarmoeder (aarde) creëert. Deze creatieve energie kan ook intuïtie worden genoemd. Deze scheppende energie schept vreugde. vreugde is de moeder van creativiteit. het consumeren van energie schept een behoefte aan voedsel, en koken impliceert het gebruik van vuur.

De tweede terugtrekking: angst en vrees.

Het lichaam verwerkt minder energie dan de geest. Het heeft een limiet aan hoeveel energie het kan absorberen voordat het de energiestroom stopt – de moeder der terugtrekkingen. Dit is het angst gedeelte. We vrezen het onbekende en maken ons altijd zorgen over het eindresultaat. In de geest heerst de overtuiging dat er geen ontsnappen mogelijk is aan het lot dat we gekozen hebben. Dit is treurigheid. Tot voor kort was de betekenis van trepidatie “terugkoppeling” de betekenis van terugkoppeling is alternatief voor angst. terugkoppeling impliceert dat er een proces is dat ons het terugkoppelingseffect geeft. Dit is de betekenis van feedback.feedback impliceert dat er een proces is dat ons het terugkoppelingseffect geeft. Dit is de betekenis van feedback.

De derde terugtrekking: lusteloosheid en luiheid.

gebeurt het als we moe zijn. Dit betekent dat we ’s morgens niet uit bed willen komen. Het is gemakkelijker om nog een half uurtje in bed te blijven liggen. De beloning van de slaap gaat verloren wanneer we niet de slaap krijgen die we nodig hebben en misschien niet meer zo goed zijn als voorheen. We hebben het gevoel dat we gewoon moeten gaan slapen en zullen proberen niet gestoord te worden. De slaap geeft ons de nodige ontspanning en zet de klok van onze dag, en als we ons omrollen in bed overvalt ons de uitputting en komen we in de verleiding ons uit te kleden en in slaap te vallen. Dit is de betekenis van lethargie. Dit is de nagel die aan de doodskist van onze luie dagen kleeft. De enige manier die nu nog overblijft om luiheid te overwinnen is te werken aan een baan die je echt wilt.

DE zin van het leven is een baan te vinden die je echt wilt en dankbaarheid speelt daarbij een grote rol. echt willen heeft alles te maken met de houding die we aannemen – het effect dat we hebben op anderen en het leven dat we leiden. Als je het mij zou vragen, zou ik antwoorden dat de meerderheid van de mensen niet graag doet wat ze doen voor de kost. Een van de redenen daarvoor zou kunnen zijn dat banen zijn als dat van dieren – zij voeden zichzelf niet. Zij moeten gevoed worden. Mensen voeden zich eerst, voordat ze zichzelf zullen voeden.

Lees meer:

Live paint

Kunst in opdracht